2015. október 30. Vissza a hírekhez
NOVEMBER 6-8. MÁRTON-NAPI LIBALAKOMA
Leves Libaragu
Főételek (választható)
Libamell erdei gyümölcsös barnamártásban, krokettel
Sült libamáj rozémártással, párolt káposztával és tört burgonyával
Desszertek (választható)
Aszalt gyümölcsös kásaszelet borhabbal
Lúdlábtorta
A menü ára: 2.900,- Ft
A desszertek önállóan is fogyaszthatók- például egy jó csésze kávé mellé: 450,-/db
November 8-án Szent Mártonnak ünnepén címmel egész napos rendezvényre is várjuk vendégeinket!
NOVEMBER 14. SKÓT VACSORAEST
Skót gulyás: 950,-
Skót marharagu zöldségekkel és mentával, walesi pirítóssal tálalva: 1.800,-
Castle bélszín steak zöldborsmártással és burgonyalángossal: 2.990,-
Old- Clan bélszín steak erdei gombamártással: 2.990,-
Répatorta: 450,-
Skót palacsinta whiskys áfonyamártással: 450,-
Tájékozott és szerencsés vendégeink whiskyt nyerhetnek!
A vacsoraest a Skócia Szent Margit túra kísérő rendezvénye. A túra résztvevői vendégeink a desszertre (más ételek fogyasztása után).
NOVEMBER 21-22. LAKODALOM VAN A MI UTCÁNKBAN…
Lakodalmas kóstoló – nemcsak ifjú pároknak!
A legkedveltebb és a lekgkülönlegesebb esküvői menüsorunk kétszemélyes adagolásban - most féláron!
Vidéki ízek: 5.700,-Ft / 2 fő
Leves: Tyúkhúsleves finommetélttel és vele főtt zöldségekkel
Meleg előétel: Főtt hús legjava, paradicsom- és fokhagymamártás
Vegyes tál: Rántott jércemell sajttal, sonkával töltve; Grillezett sertésflekken fűszeresen; Töltött csirkecomb
Köretek: Petrezselymes vajas burgonya; Párolt rizs
Saláta: Magyaros saláták vegyesen
„Vadat, s halat” 6.900,-Ft /2 fő
Leves: Vadragu leves vajas burgonyagombóccal
Meleg előétel: Hortobágyi húsos palacsinta
Vegyes tál: Sertésszűz magyarosan, bacon chipsszel; Fogasfilé curry mártásban; Szarvassült érmék erdei gyümölcsmártással; Vajas jércemell
Köretek: Rozmaringos burgonya; Párolt rizs; Vajon pengetett zöldségek
Saláta: Friss idénysaláta szűz olívaolajjal, fehérborecettel
NOVEMBER 28. HALVACSORA
Toszkán halleves: 990,-
Füstölt hal leves: 990,-
Petrezselymes kék kagyló halvajas pirítóssal: 690,-
Haltepertő kapros mártogatóssal: 990,-
Szürke harcsa paprikás kapros-túrós galuskával: 2.500,-
Vajhalfilé karamellizált fokhagymával, körtével, gorgonzolamártással és salátával: 2.500,-
További információ és asztalfoglalás:
72/671-235
kolostorvar@gmail.com
7720 Pécsvárad, Vár u. 45.
Telefon: +36 72 671 235
Mobil: +36 30 387 8435
E-mail: info@pecsvaradivar.hu
Ha feliratkozik hírlevelünkre, az elsők között értesülhet a város legfrissebb híreiről, programjairól!